چرا بايد انگلیسی ياد بگيريم؟
چرا بايد انگلیسی ياد بگيريم؟
شايد يادگيری زبان انگليسی مهمترين گام در ارتقاء کيفيت زندگی شما باشد. آيا هيچ فکر کردهايد که دسترسی به اطلاعاتی که ديگران از آن بيبهرهاند، چقدر ميتواند جالب باشد؟ يا صحبت کردن با افراد جالبی که ديگران نميتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند؟ يا تحت تأثير قرار دادن اطرافيانتان هر موقع که دهانتان را باز ميکنيد؟ و يا پشت سر گذاشتن ديگران با جهشهای بزرگی که در شغلتان برميداريد؟ شما ميتوانيد به همه اينها برسيد، اگر خوب انگليسی صحبت کنيد.
- دسترسی به اطلاعات
- گفتگو با ديگران
- پيشرفتهای شغلی
- ياد گرفتن انگلیسی آسان است
دسترسی به اطلاعات
شما به چه چيزی علاقمند هستيد؟ علوم؟ موسيقي؟ کامپيوتر؟ سلامتي؟ تجارت؟ ورزش؟ رسانههای امروز – از قبيل اينترنت، تلويزيون و مطبوعات – دسترسی تقريباً نامحدودی را به اطلاعات پيرامون موضوعات مورد علاقهتان فراهم کرده است. فراموش نکنيد که ما در عصر اطلاعات زندگی میکنيم.
تنها يک مشکل وجود دارد: بيشتر اين اطلاعات به زبان انگليسی است.
در اينجا چند مثال از اطلاعاتی که اگر انگليسی بلد باشيد میتوانيد از آنها استفاده کنيد، بيان میشود:
- بيشتر صفحات وب. بيش از يک ميليارد (1.000.000.000) صفحه اطلاعات در اينترنت وجود دارد! اين شگفتانگيز است که تنها با ياد گرفتن يک زبان، به خيل عظيمی از اطلاعات در پهنه اينترنت دسترسی پيدا میکنيد
- کتابها – در هر موضوعي، از سرتاسر جهان. شما ميتوانيد کتابهايی با نويسندگان آمريکايی يا بريتانيايی بخوانيد، و نيز کتابهای ترجمه شده از زبانهای ديگر. به هر موضوعی که علاقمند باشيد، ميتوانيد چيزی به انگليسی درباره آن پيدا کنيد.
- مطبوعات. فقط مجلهها و روزنامههای انگليسی زبان هستند که به راحتی در هر کجای جهان يافت ميشوند. شما برای پيدا کردن مجلههايی مانند تايم يا نيوزويک مجبور نيستيد خيلی وقت صرف کنيد.
- علوم. زبان انگليسی کليـد دنيـای علم و فنآوری است. حـدود 95% مقـالات علمی منتشر شده، به زبان انگليسی است کـه تنها حدود 50% از آنها مربوط بـه کشورهای انگليسيزبان (مانند آمريکا و انگلستان) ميباشد
- گزارشات خبري. شبکههای تلويزيونی بينالمللی از جمله BBC و CNN را در نظر بگيريد.
گزارشات خبري. شبکههای تلويزيونی بينالمللی از جمله BBC و CNN را در نظر بگيريد. آنها خبرها را بسيار سريعتر و حرفهايتر منتشر ميکنند. در هر کجای دنيا شما ميتوانيد به آنها دسترسی داشته باشيد.
گفتگو با ديگران
انگليسی را ميتوان «زبان گفتگو» ناميد. چرا؟ چون به نظر ميرسد همه مردم جهان پذيرفتهاند که برای گفتگو و ارتباط با يکديگر از زبان انگليسی استفاده کنند.
- حدود يک و نيم ميليارد (1.500.000.000) نفر در جهان میتوانند به انگليسی صحبت کنند. يک ميليارد نفر ديگر هم مشغول فراگيری آن هستند
- تقريباً همه کنفرانسها و مسابقات بينالمللی به زبان انگليسی برگزار ميشود. به عنوان مثال رقابتهای المپيک يا جام جهانی فوتبال را در نظر بگيريد.
- سياستمداران کشورهای مختلف از زبان انگليسی برای برقراری ارتباط با يکديگر استفاده ميکنند. انگليسي، زبـان اصلی سازمانهايی از قبيـل سازمـان ملل متـحد (UN)، نـاتـو (NATO) و... میباشد.
اگر شما بتوانيد به انگليسی صحبت کنيد، قادر خواهيد بود:
- يبا مردمان سراسر جهان ارتباط برقرار کنيد. مثلاً ميتوانيد عقايد و نظراتتان را در گروههای تبادل نظر اينترنتی بيان کنيد. به افراد مورد علاقهتان ايميل ارسال کنيد و درباره زندگی و فرهنگشان اطلاعات کسب کنيد.
- راحتتر سفر کنيد. به هر کجا که سفر ميکنيد ميتوانيد با ديگران ارتباط برقرار کنيد – انگليسی در بيش از 100 کشور جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. ميتوانيد آدرس بپرسيد، با افراد مکالمه کنيد، يا... کمک بخواهيد. کسی چه ميداند، شايد روزی زبان انگليسی جان شما را نجات دهد!